Søndags Snapshots, fra Italien til Malmö

Flyver og farer en del omkring i øjeblikket, men nøj hvor det er nogen fine steder jeg kommer hen! Denne uge startede i Italien, gav os et par dejlige dage i Danmark, og slutter nu i Malmö. Og ja, det betyder igen en hel masse transporttid, men vi har for længst lært, at den tid vi tilbringer i fly eller biler, ja selv uhjælpeligt fanget i en monster-kø, ikke er dårligere end den tid, vi tilbringer hjemme i sofaen. Tid er tid, og er man sammen med nogen man godt kan lide (eventuelt bare sig selv – jeg er for eksempel mægtig godt selskab!), er der ingen grund til at betragte den som kummerlig, selvom omstændighederne ikke altid er lige sofistikerede.

Stille dage sydpå, hvor solen leger kispus gennem ruderne, og der altid er god tid. Jeg knuselsker vores lille perle, og forlader altid stedet med vemod.

God mad i bunkevis, blandt andet midt på torvet i Lugano, med bare arme i dejligt solskin. Faktisk tror jeg slet ikke, italienerne kan finde ud af at lave dårlig mad – måske jeg skulle tilbyde dem et kursus?

Har også fået god mad i Danmark. Rigtig god. Vi snuppede en middag på Big Due; yndlingsrestauranten med den lidet tiltalende beliggenhed, midt på en befærdet gade i Farum. Men også restauranten med den lækreste mad og de dejligste minder. Fordi onsdag også er en slags weekend.

Fødselsdagsfest i det danske (sen)sommerland. Strandtur med drageflyvning, småpiger der tumler sig, og herlige mennesker alle vegne – lutter idyl!

Og nu altså Malmö. Der kommer en masse billeder fra skønne Malmö en af dagene, for hold nu op, hvor her er godt at være!

Vi vender hjemad i morgen aften engang, til en uge uden fødselsdage. Øv, egentlig. Elsker fødselsdage, men nu kommer der altså en lille pause. En virkelig pause, for jeg går igen i tilbagetrækning med gode kolleger, hvorfor der også nok bliver lidt stille her på bloggen. Jeg har forberedt et par indlæg, men bliver muligvis en smule sen til at svare på kommentarer og emails. Vender dog stærkt tilbage næste mandag, og håber at I alle i mellemtiden får lejlighed til at nyde efteråret i al dets pragt. Husk at glædes ved de sprøde efterårsmorgner, når mosekonen brygger og de gyldne farver kærtegner mark og skov – det er helt magisk!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Å så deilig det høres ut med dager i skjønne Italia og også Malmø, men der har jeg aldri vært. Jeg elsket også høsten og dens friske luft og farger og at det nesten er magi, det er jeg helt enig i. Klem fra Ingrid

    1. Lille uanseelige Malmö er virkelig et besøg værd. Og ja, høsttiden er ganske særlig, specielt her i nord, hvor der virkelig er forskel på årstiderne.

Comments are closed.