Søndags Snapshots mellem Dubai og Texas

Det bliver til en hurtig hilsen i denne uge, for jeg er dybt begravet i lykke. Jeg er omsider kommet til Texas, og har omsider armene fulde af mine vildfarne små.

dubaidubaidubaidubaidubai

Vi fik taget en mindeværdig afsked med Dubai. Hvis nogen af jer på et tidspunkt skulle ende i den fascinerende ørkenstat, vil jeg klart anbefale at I afsætter en aften til en smuk sejltur. Gå ned i Marinaen ved solnedgang, og hop på vandbussen. Den sejler jer gennem kanalen, ud forbi Palmen, Burj Al Arab og Burj Khalifa, på kanten af Verden, og hele vejen op til Deira og de sjove souk’er.

dubai

Vi shoppede en ganske lille smule – bare garn og dimser – og spiste et vidunderligt måltid på en lille afghansk restaurant ved The Creek; The Golden Fish. Og i tilgift til den gode mad, var der også den herligste julestemning!. Rudolf er altid passende; jeg siger det bare.

Fredag hoppede vi på et fly, og sølle 16 timer senere havde vi endelig amerikansk grund under fødderne. Der gik endnu et par timer før vi var oppe i Dallas, men da først vi var der… Det var det hele værd! Så jeg dykker ned i lykken igen, og ønsker jer alle en magisk uge. Gid I er ligeså grundglade, som jeg er.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Håber I får en dejlig tid i USA 🙂
    Skal I egentlig i karantæne, eller på omvej igen, når I skal hjem til DK?
    Kh. Birgitte

    1. Tak!!! Vi skal over Dubai hjem, og have to test – hvis en af dem er positiv, skal vi i karantæne, så vi er virkelig forsigtige

Comments are closed.