Søndags Snapshots – hjemme igen

læsning

Første uge sådan rigtig hjemme igen – og den har godt nok artet sig! Måske ikke den mest action-pakkede uge, men hyggelig på den helt rigtige, efterårsagtige måde, selvom vi jo altså taler om en august-uge. Men vejret har indbudt til indendørssysler, og jeg har da også fået læst en masse, strikket en masse, og set en masse TV. Har først fået øjnene op for Grace & Frankie her for nylig, og det smukke ved at opdage en god serie sent er jo, at der er masser af tilgængelige sæsoner at kaste sig over!

Ugen har i dén grad været præget af en tilbage-til-skole fornemmelse, der ganske vist ingen grund har i virkeligheden, men som afføder en bølge af begejstring, jeg villigt rider på. Min skoletid ligger efterhånden ganske mange år tilbage, men jeg oplever ikke desto mindre stadig september som en ny begyndelse, nok endda i endnu højere grad end nytåret. Måske er det fordi skiftet fra sommer til efterår er så markant (og, for mit vedkommende, så længe ventet) – sikkert er det i hvert fald, at det altid er en periode af Store Beslutninger og Nye Begyndelser for mig. Og jeg elsker det.

Varmt gensyn med Verdens Blødeste Hundesnude. Var ikke vild med planen om at efterlade hende i Italien, men kunne omvendt godt se fornuften i den, mit træningsarrangement in mente. Overfor fremmede er hun nemlig lidt mindre Verdens Blødeste Hundesnude, og lidt mere Verdens Skarpeste Hundetænder. Og det siger jeg med den største kærlighed og respekt.

Grundig efter-ferie-oprydning. Jeg kan ikke helt gennemskue hvorfor det altid er nødvendigt med en større oprydning, når jeg har været længe væk. Må være nissen, der er på spil. Eller måske har det noget at gøre med, at når jeg er væk en længere periode, er der tit indbygget et par små visitter hjemme undervejs? Har i hvert fald givet hele huset en overhaling, og også lige rykket lidt rundt, bare for en god ordens skyld.

Tirsdagsgave fra UsMeUs. Det fineste kobberarmbånd, med små farvede perler, som kan klikkes af og på, så det altid matcher mit outfit.

Nyt hår. Se, dét var tiltrængt, efter en lang sommer med masser af sol, vind og vand (se eventuelt ovenfor!!), og jeg er da også vældig glad for de nye, bløde lokker.

I næste uge har jeg ambitiøse ideer om noget garderobe-oprydning – men inden jeg pakker alt sommertøjet væk, skal jeg lige have en håndfuld af det med til Rom. Ellers byder ugen mest på et virkelig spændende projekt, som jeg glæder mig til at kunne vise jer mere af. Det bliver ikke lige med det samme, men den der venter på noget godt… 😉

Rigtig god uge derude. Husk at nyde september mens den er her!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Jeg har også sett Grace&Frankie, men ikke siste sesong. Det må jeg få til utover høsten. Jeg er ikke helt klar for hverdag enda slik som deg, for jeg har fire feriedager igjen og de skal tilbringes hjemme. Jeg må nok også rydde og ordne litt når jeg kommer hjem. Ønsker deg fine dager fremover.

    Beste hilsen Ingrid

    1. Heldige du – nyd de sidste dage! Er du stadig i din dejlige hytte? Rigtig god fornøjelse, uanset hvor du er 🙂

Comments are closed.