Søndags Snapshots, uge 2

Efter en forrygende start på 2018 er det allerede som om året begynder at sløje lidt af på den… eller det er faktisk uretfærdigt at sige, for ugen startede virkelig fint, den slutter ligeså fint, og så er det vel egentlig lidt forkælet at beklage sig over noget onsdag/torsdagsfnidder. I bund og grund er det jo bare det, livet gør: går op og ned.

ba4917ba-e1be-4d44-896a-72f1b0f09aa3

Lagde flot ud med sol og saltvand, her på uendeligt dejlige Praiha do Secredo. Derefter tilbage til Danmark, så jeg kunne være drage-vagt på dronning Isabellas slot – ja, barnevidunderbarnet er dronning, ikke prinsesse (selvom de naturligvis også har deres eksistensberettigelse). Sejt nok, synes farmor.

bb03d3c3-1590-4038-89fd-c3aa519d3287

Jeg havde lidt frygtet vores hjemkomst. Da vi drog afsted, ganske tidligt om morgenen d. 27/12, var jeg nemlig slet ikke klar til at afmontere julen, så jeg regnede med at komme tilbage til en bombesprængt kongres for julemænd. Men sandelig om ikke Verdens Bedste Veninde, min sparringspartner, inspiration og oldekolle-roomie, Frk. T, havde pillet alt fra hinanden, og lagt det hele i nette rækker, klar til at blive swipet ned i kasser og sække med en rask bevægelse. Det gjorde hun så også sidste år, og efterhånden må jeg nok bare indse, at jeg ikke er helt voksen nok til det der med at rejse i julen.

99bde9c1-890d-4640-96bb-a11edd7c96ec

Hende her. Uh, hvor jeg har savnet hende. Især da jeg sad langt væk og skrev et indlæg om hendes historie – men nu er vi sammen igen, og vi hygger os. Hun er virkelig god til at putte, jo.

c57fda2c-b8e8-4adf-b970-1437dbcf764a

De sidste par dage har jeg været lykkeligt optaget i templet. Kan nok ikke komme på en bedre måde at gøre en skidt uge god på, end at tilbringe tid med at være stille sammen med gode venner.

Næste uge tegner ret fredsommelig, så måske jeg får tid til at læse Blækhat færdig? Sissel-Jo Gazans nye bog tryllebandt mig i begyndelsen, men det er som om jeg har mistet pusten lidt. Satser på at vi kan finde sammen igen, bogen og jeg, hvis vi får tid og ro til det, for jeg vil jo virkelig gerne læse den. Bryder mig faktisk helt generelt ikke så meget om at opgive bøger, og det ville da være helt fjollet med én, der allerede har vakt min nysgerrighed.

Ellers kommer ugen formentlig mest til at handle om lidt arbejdsrelaterede løse ender, som lige skal bindes op. Nå ja, og vasketøj…

Jeg håber I får en fantastisk uge, og at nogen af jer får prøvet at meditere – det glæder jeg mig til at høre om!

Måske vil du også læse...