Februars liste

Nå, lige om lidt er det så åbenbart februar, er der nogen der siger. Med fare for at lyde gammel, så flyver tiden da virkelig afsted. Har selvfølgelig også haft sådan lidt pensionisttravlt på det sidste, med op til både to og tre ting at gøre på de travleste dage. Overvejer en stresscoach, men ved ikke om jeg kan få det presset ind 😉

Men altså, februar… der er en masse ting jeg har lyst til i februar:

– Jeg skal fjerne julepynt….  7 måneders udstationering er slut, for mig i hvert fald. Ham min elskede har stadig et par løse ender rundt omkring, men lige om lidt er han også hjemme på den definitive måde. Det er dejligt, men hvad der var en kende mindre dejligt, var tanken om at ankomme til julehjem på steroider her hen imod slutningen af januar. Heldigvis er jeg velsignet med et enestående menneske i mit liv. Frk. T har simpelthen været ovre og samle al min julepynt sammen på spisebordet (og bænken, og lidt på gulvet omkring bordet), så jeg bare kunne begynde at pakke ned og slæbe op. Hun havde så også lige løbet hele mit nussede (møgbeskidte) hjem over med en fugtig klud, så det var skønt at komme tilbage til <3

– Jeg skal rydde op. Sådan virkelig rydde op, efter syv måneder hvor mit hjem bare har været vasketøjscentral.

– Når jeg alligevel rydder op, vil jeg også sortere grundigt i alle de sager der på uforklarlig vis har hobet sig op rundt omkring i hjørnerne (og andre steder. Har ganske enkelt ikke hjørner nok til alle de sager).

– Jeg skal finde en måde at overføre i hvert fald nogen af januars gode vaner til livet herhjemme. Måske ikke helt nemt at lokke sig selv ud og løbe morgentur i sne og sjap, men så må jeg finde en anden løsning. Og skulle det blive rimeligt vejr, er jeg også forberedt på det: jeg har nemlig købt en løbeline til mig og Fili.

– Jeg skal have åbnet vores tempel igen. Mens jeg har været væk, har jeg brugt en del tid på at evaluere min rolle som dharmalærer, og er sprængfuld af gode ideer, som jeg bare glæder mig til at sætte i gang.

– Jeg skal fejre både Kyndelmisse og Fastelavn. Mums, fastelavnsboller… Har en gammel drøm om at optræde som Cruella de Ville til fastelavn, med Peter som Pongo. Ville altså være helt vildt fint!

– Jeg skal læse bøger. Gode, gammeldags papirbøger, efter 7 måneder med ebøger. Jeg glæder mig til at sidde med en bog i skødet, til duften af papir, og til den tunge fornemmelse af forventningsfylde (nyt ord, men det har altid manglet).

– Og så skal der komme sne, blev der sagt, så jeg kan komme ud og gå lange ture i bidende frost, så sneen knirker under fødderne og vinden bider i kinderne. Har jo verdens bedste ven med hale, som altid er frisk på en gåtur.

Hvad skal I lave i februar?

Tilbage til forsiden

 

 

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Velkommen hjem! Hvor ser det hele hyggeligt ud.
    Og tillykke med det nye layout – det er super lækkert.

    KH Jeanette

    1. Tak Jeanette!

Comments are closed.