Godt nytår!

Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år, hvordan I end har valgt at fejre overgangen. Måske ligger I udmattede på sofaen, og mindes dengang, det eneste man skulle 1. januar var at se skihop? Nytår er det i hvert fald, og jeg ønsker jer det alt det bedste, 2019 har at byde på!

Her havde vi en umanerligt dejlig aften. Lidt utraditionel, men meget dejlig. Vi havde nemlig valgt at fejret nytåret med en overdådig udgave af en spilleaften. Game Night Deluxe, kunne man måske kalde det?

nytårnytårnytår

Huset strålede i al sin nypudsede efterjule-renhed og nytårspynt, boblerne brast i fine champagneskåle, og vi skiftedes til at bære lækre små-retter til spillebordet, så ingen nogensinde nåede at savne julens overflod. Der var naturligvis masser af kransekage, og – fordi vi havde vores dejlige brasilianere hjemme – masser af vindruer.

Og vi spillede. Vi spillede Matador, Hjerterfri og Ludo, vi raflede Yatzy, og naturligvis kørte mit metaspil under hele seancen. Men allersjovest var det nye spil, vi havde fået i julegave af nissen. Pandemic, hedder det, og det kommer med de varmeste anbefalinger herfra.

nytårnytårnytårnytårnytår

Det er ikke det nemmeste spil at komme i gang med, men nok det sjoveste spil, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med – og dertil umådeligt velegnet, hvis man skulle have enten en dårlig taber eller en uværdig vinder i selskabet. Man spiller nemlig sammen, mod spillet. I fællesskab skal man redde verden for diverse vira, som konstant truer med at gå i udbrud, hvorved de kan udslette menneskeheden – og så har man tabt. Men man har tabt i fællesskab, og det er altså nemmere end at tabe alene.

Fordi ældstesønnen stadig er halt på højre bagben, valgte vi at anrette en buffet på spisebordet, og slå os ned omkring sofabordet. Så kunne han nemlig ligge på en madras, men stadig være med til at spille. Jeg tilsatte bunker af levende lys og en knitrende ild i brændeovnen, og det hele blev noget så hyggeligt.

nytårnytår

Vi trak alle i vores stiveste puds inden Dronningens Nytårstale. Hvert år undrer det mig lidt, at kongerigets mindst royale indvåner (undertegnede. Jeg ser absolut ingen anvendelse for et kongehus…) insisterer på netop dette TV-program til nytår, men tradition er tradition, og tradition skal holdes. Bare vær sød ikke at spørge mig hvorfor. Hvorom alting er, så hoppede jeg i julegaverne – og nu siger jeg det lige igen: de der Roccamore, de kan altså noget. Jeg havde stilletter på fra tidlig eftermiddag til sen aften, og det var helt okay. I mine yngre dage kunne jeg fint snuppe 12 timer i et par Louboutin, men de dage er forlængst forbi. Godt med genialt skodesign, så jeg forhåbentlig kan fortsætte på høje hæle i mange, mange år endnu 😉

nytår

Jeg ønsker jer et glædesfyldt og fantastisk nytår, og jeg håber at I stadig gider være med her. Jeg håber, I stadig vil dele jeres tanker med mig, og bringe mig glæden ved at vide, at jeg ikke bare skriver ud i den blå luft. Det glæder mig hver eneste dag, at I gider bruge jeres tid med mig. Tusind tak for året der gik!

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Det ser ut som en helt vidunderlig nyttårsfeiring med spill, bobler, glede og fellesskap. Bedre blir det ikke.

  Jeg vil gjerne henge med deg videre i 2019 og ønsker deg og din familie et deilig og godt nytt år.

  Klem fra Ingrid

  1. Det er jeg vel nok glad for, Ingrid – jeg håber også 2019 vil være godt for dig og dine!

 2. Anne says:

  Godt nyttår:-) Ser ut som dere hadde en veldig hyggelig og morsom nyttårsaften. Og din outfit er lekker:-) Jeg googlet skoene og det ser ut som de bare er å få kjøpt i Danmark?

  1. Tak, også godt nytår til dig 🙂
   Skoene kan købes i webshoppen, men der er kun fri fragt indenfor EU, for resten af verden betaler man porto. Det er slet og ret de mest behagelige stiletter jeg nogensinde har prøvet!

 3. Det lyder da også super hyggeligt og ja, lidt anderledes 🙂
  Og er vild med pynten, så fint et bord!

  1. Tak 🙂 Ja, det var en helt anden måde at fejre nytåret på, og helt perfekt til os.
   Kram, Pia.

Comments are closed.