Langsom Lørdag – når drømme bliver til virkelighed

Jeg har længe gået med en lille, stille drøm om en garnbutik. For et par uger siden delte jeg drømmen med jer, og fik så mange opmuntrende ord med på vejen, at jeg fluks besluttede at kaste mig ud i det. Jeg lavede en aftale med en  forhandler, og biksede en webshop sammen i en ruf – og i går var jeg i mål!

Nu kan jeg igen gå rundt i mit egen lille butik, og stille lade hænderne glide over alt det fine garn, mens drømmene tager flugt. Det er givetvis Den Mindste Butik Nogensinde, men den er min, og jeg er meget taknemmelig.

Når man er taknemmelig, er det svært samtidig at være ulykkelig. Selvfølgelig kan der være ulykkelige ting i ens liv, men når taknemmeligheden får plads, skubber den de ulykkelige ting lidt til side, så de i hvert fald ikke tager mere plads end de fortjener.

Jeg hepper på taknemmelighed. Taknemmelighed er sej, og en rigtig god følgesvend. Nogen gange kan den gemme sig lidt – måske fordi man nemt glemmer, hvor meget man egentlig har at være taknemmelig for? Ofte kommer vi til at tage de gode ting for givet. Når først noget godt er etableret i vores liv, så begynder vi at se det som tingenes naturlige orden, og glemmer hvor fint det i virkeligheden er. Derfor afslutter jeg hver eneste dag med en kort stund, hvor jeg reflekterer over dagens gang, sender en kærlig tanke til mine elskede, og glædes over alt det fine, som er kommet min vej. Og nu siger jeg det bare: Det er verdens bedste sovepude!

fiftyfabulous strikfiftyfabulous strik

I øvrigt har den opmærksomme iagttager nok bemærket, at min butik har mange tomme hylder. Eller mange er måske et voldsomt ord – men der er tomme hylder. De skal naturligvis udfyldes! Jeg har lavet en aftale med Frisenvang om at forhandle deres enestående, håndspundne naturgarn. Jeg har flere gange strikket i det, og er overmåde begejstret, så at få lov at forhandle det er endnu en drøm, der går i opfyldelse. 100 % ren alpaca, på den ansvarlige og bæredygtige måde – mums!

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Fru Moll says:

  Godmorgen. Tillykke – du ligger sandelig ikke på den lade side, må jeg sige! Hvor ser det flot ud, og det bliver spændende at høre nærmere om og følge! Held og lykke!

  1. Hvor er det sødt af dig – det føles meget spændende, og lidt som om jeg er på dybt vand… – men dér har jeg jo været før

 2. Karina says:

  Tillykke 🙂

  1. Tak, Karina

 3. Tillykke med det 🙂 håber det bliver en succes. Kh. Birgitte

  1. Tusind tak, Birgitte ❤️

Comments are closed.