Grå og ternet januar

Sig mig engang: kan det blive mere gråt derude i virkeligheden, udenfor vinduerne? Jeg synes altså ikke jeg husker, at januar plejer at være helt så gloomy, men måske har mit sind bare beskyttet sig med en mur af fortrængning. Under alle omstændigheder er der kun én ting at gøre: bage kage. Masser af kage. Og spise det hele til en kop varm kakao, med en god bog i hånden.

37ef5043-1fb2-4999-8f70-a133a2b12be2

Eller trøsteshoppe. Havde jo egentlig bekendtgjort at jeg ikke behøvede at shoppe igen nogensinde lige med det første efter udsalget i Rio – men så landede jeg hjemme i Danmark, hvor der minsandten også var udsalg. Fik klikket denne fine top fra Ganni hjem, fordi den er et noget så praktisk køb: genial i varmen (som jeg vender tilbage til liiige om lidt, når vi skal til karneval i Rio), men afgjort også anvendelig i den danske vinter, hvis bare den får enten en jakke over eller, som her, en tynd rullekrave under.

Jeg er ret vild med tøj der kan bruges året rundt. Alt for sørgeligt jo, hvis man skal sige farvel til hele sin garderobe, bare fordi vejret skifter. Ekstra point til denne top for det herlige mønster, som kan live lidt op i mine overvejende sorte og grå klude!

a8894cf0-ee5f-4282-89a7-bdc9a752a720

Måske vil du også læse...