Hverdagsluksus

img_3647img_9042

Jeg elsker hverdagen, og jeg elsker at gøre mig umage med den. For mig er ingen luksus større, end den lille luksus jeg kan nyde hver dag: sulfo med indtagende duft af citrongræs, hjemmestrikkede karklude, duftlys og lækkert grej – det er for mig ultimative livsnydnings-ingredienser.

Den slags hverdags-ekstra behøver ikke at være kostbart. Man kommer langt hos Søstrene Grene for eksempel, eller i IKEA (hvis man magter det. Hvorfor er det lige, at det altid tager 1 1/2 time i IKEA, også selvom man bare skal have en stegepande??). Og nu har jeg fundet et nyt sted at gå på skattejagt: Tchibo.dk.

Tchibo minder mig lidt om Søstrene Grene, bare med et godt nøk opad på kvaliteten  og god samvittighed på det bæredygtige, men med samme omgængelige prisleje og enorme udvalg.

Man kan finde alle mulige skønne sager derinde, fra lækkert køkkengrej over sportstøj til boligindretning og meget mere. Sortimentet bliver hele tiden fornyet, og hver tirsdag er der ‘Tchibo Tirsdag’ på webshoppen, hvor ugens nyheder og tema præsenteres.

img_3624

De er stærke på opbevaring, især til køkkenet, hvor jeg bl.a. fandt små bægre med opbevaring i låget, perfekt til min skyr når jeg er på farten.

img_3593

img_3763

Sportstøj i god, kraftig kvalitet og alt godt til soveværelset – selv det lækre lingeri!

img_3759

Indlysende geniale ideer: shavere i miniudgave til kufferten, og en skraber til brusebadet med ophæng (så jeg kan undgå at skulle rode efter den hver gang, fordi den slags har det med at forputte sig i mit hjem).

img_3867

Og til sidst mine personlige favoritter: toplækkert regntøj til de der skønne efterårsregnvejrsture der kommer lige om lidt, og et tørrestativ som formår at være både pænt og praktisk.

Tchibo er et tysk, familieejet selskab, med stor fokus på økologi og bæredygtighed. Det er ikke noget nyt firma – faktisk blev det grundlagt helt tilbage i 1949 – men det er nyt i Danmark. Nok derfor jeg ikke har opdaget det før, men fra nu af vil jeg til at fejre Tchibo Tirsdag 🙂

Måske vil du også læse...

3 Comments

  1. Pæne hverdagsting er lige til at blive glad af! Jeg elsker pæne ting! Tchibo ser da ud til at være en tiltalende butik 🙂

    1. Pia says:

      I hvert fald en klar favorit hos mig, ikke mindst på grund af deres enorme vægt på bæredygtighed. Lækre sager med god samvittighed – det er en vinder 🙂

  2. Jeg liker pene ordentlige ting, men er ikke flink til å handle på nett. Jeg liker å se og ta på det jeg skal kjøpe, men jeg liker også å surfe på nett bland de lekreste saker og ting.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

Comments are closed.