Julevafler og julefilm

4daf0cf9-b6ad-44d0-a753-ab4bb7822fbe

Er der noget bedre end varme, søde, sprøde vafler? Det skulle da lige være varme, søde, sprøde vafler, der dufter af jul!

Jeg laver rigtig tit vafler, men som regel er det de sunde, af most banan. De er vildt gode – men når det skal være jul (hvor vi jo alle ved, at kalorierne ikke tæller – videnskabeligt fakta), så skal det være gode, gammeldags julevafler.

400 g hvedemel
150 g sukker
1,5 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
1 tsk kardemomme
150 g smeltet smør
8 dl mælk
2 æg

Dejen piskes jævn, bages på et godt vaffeljern, og spises varme med syltetøj og flødeskum.

Og når man alligevel har gang i hyggen, ville det næsten være tosset andet end at smide en god julefilm på. Personligt er jeg H.E.L.T. V.I.L.D med Fars Fede Juleferie, Love Actually, The Holiday, Four Christmasses og Christmas with the Kranks – dem skal jeg se hvert år, og gerne mere end én gang hver, fordi jeg har så forfinet en TV-smag.

Hvilke julefilm mangler jeg på min liste? Har du nogen favoritter, som jeg har overset?

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Uhm, jeg tror vi skal have de vafler lille juleaften. Kh. Birgitte

    1. Pia says:

      De er perfekte til lillejuleaften! Og man kan jo sagtens bage dem ved bordet, så man ikke behøver at stå i køkkenet. De er også allerbedst hvis de ikke bliver stablet – noget af sprødheden forsvinder, hvis de ikke får masser af luft mens de er varme 🙂

      Rigtig god jul, Birgitte.

Comments are closed.