Junis liste

Juni kommer i dén grad til at stå i festlighedernes tegn. Jeg forudser en overdådighed af fornøjelser, med en strøm af interessante DIY-projekter og sjove logistiske udfordringer – tilsat masser af den familiehygge, jeg holder allermest af. Den slags, hvor alle mine unger er omkring mig. Hele tiden. Det er godt at dagene i juni er lange, for ellers kunne jeg da slet ikke nå at nyde det hele nok 🙂

juni

Jeg tænker at vi lægger blidt ud, med at strejfe omkring i de dejlige danske sommerskove. Det får jeg vist aldrig nok af, og fordi jeg har så meget lyst til at dele den glæde med jer, vil jeg lave et lille ‘vandre-tema’ her på bloggen. Tanken er, at jeg vil gøre det nemt for for nye vandrere at kaste sig ud i dejligheden, og måske også inspirere de mere garvede til at prøve noget nyt. Jeg tænker, at jeg bestemt må være den rette til at forestå et sådant tema (evneoptimist som altid…), fordi jeg jo netop selv er novice, med kun knap 1000 kilometers vandring i fødderne, og derfor har alle begyndervanskeligheder i frisk erindring.

juni

D. 19. rammer ældstesønnen og hans famile Danmark, og det bliver godt. Synes jo det er bedst, når de alle er om mig, og denne gang skal de landflygtige ikke bare på et hurtigt besøg – vi håber, de kan blive rigtig længe, inden de permanent relokerer til USA. Satser på at det dejlige maj-vejr vil fortsætte, for vores brasilianske svigerdatter er ikke som udgangspunkt meget imponeret af den danske sommer…

Senere på måneden skal vi fejre både min egen og ham min elskedes 50 års fødselsdage. Vi fik begge vores fødselsdagsfester ødelagt af latterlige omstændigheder, men det er jo heldigvis aldrig for sent at holde en fest, så det gør vi nu. Og denne gang kommer der ikke noget i vejen.

juni

På junis sidste dag skal yngstesønnen giftes med den mest vidunderlige kvinde. Det bliver aldeles storslået. Jeg ved godt, at jeg er tilbøjelig til at slå om mig med store ord, men ved denne lejlighed kommer de helt store, varme, kærlige og begejstrede ord på banen. For er der vel noget smukkere, end når to liv bliver til én kærlighed?

Så ja, juni tegner godt. Så godt, at jeg nærmest slet ikke kan vente med at komme i gang. Jeg ønsker jer alle en måned fyldt med midsommerens magi, tunge nikkende blomsterhoveder og lange lyse nætter.

 

 

Måske vil du også læse...