Søndags Snapshots

img_5282

Ugen har budt på en masse skønhed, anstrengelse (af den sjove slags) og bunker af efterårshygge. Der er for eksempel tilbragt mange timer i hyggehjørnet, med smukke bøger, strikketøj, og selvfølgelig min bedste ven med poter.

img_5283Smuk solopgang

Efterårsbonus: jeg får en chance for at fange solopgangen. Har efterhånden udviklet mig til et b-menneske, som ikke ser grund til at møde dagen før jeg er helt parat. Kan godt være adskillige timer efter solopgang, i hvert fald om sommeren – men se nu bare, hvad jeg fandt forleden, lige igennem mit køkkenvindue!

img_5140Umanerligt imponerende vandretur

Vores fantastiske hike over bjergene omkring Comosøen markerede afslutningen på sommersæsonen. Fra nu af bliver der tale om efterårshiking, som er mindst ligeså smuk, men noget mere udstyrstung. Jeg sugede varmen og solstrålerne til mig, og var (he he) fuldkommen bjergtaget.

Halvtræt spøj til side: der er noget helt særligt over at gå helt oppe på sæteren. Det er så anderledes end alt andet, og meget betagende. Bestemt ikke sidste gang vi kravler derop!

img_5001Efterårsjævndøgn

Selvom jeg for omkring 17 år siden konverterede til buddhismen, er jeg jo stadig et produkt af min opvækst, og jeg sætter stor pris på mange af de danske traditioner – også dem der er knyttet til kristendommen (jul!!! i særdeleshed). Men jeg har også taget en del af de buddhistiske traditioner til mig, som for eksempel fejringen af efterårsjævndøgn. Jeg har også nogle særlige traditioner omkring nytår, elsker Rohatsu-dag d. 8/12, og på den måde får jeg det bedste af to verdner.

img_5301Pandekager

Jamen, hvad kan jeg sige? Det er pandekagetid, og man kan lige så godt gå med strømmen. Kunne ikke modstå fristelsen til at lave en mægtig stak, men prøvede vist heller ikke ret hårdt 😉

 

Næste uge byder på en masse arbejde i templet. Vi starter konfirmationsforberedelser op, og et introduktionskursus, og så er fire af ugens dage optaget af træning for vores Dharmalærere. Derfor kan det godt være, der bliver en smule stille herinde, men jeg har planlagt et par indlæg, og satser også benhårdt på at kigge forbi fra tid til anden. Under alle omstændigheder ønsker jeg jer en vidunderlig uge!

Måske vil du også læse...