Mit hjem i Texas, del II

I sidste uge viste jeg første del af mit hjem i Texas frem – stue, køkken, spiseplads og “entre” – og nu er turen kommet til værelserne, som er helt særlige. De er store og rummelige, og har begge privat badeværelse og patio/veranda. Her er først den unge families soveværelse – og ja, her sover man sammen. Ingen skal ligge alene, og eftersom John-John, ligesom alle andre smårollinger, foretrækker at lege i stuen, så er værelse nr. 2 (der nok ofte ville blive til børneværelse), mit og Peters!

Marilia holder meget af orden, og reder seng hver dag. På den tjekkede måde, med stramme lagner og sengetæpper, og rystede puder – noget John-John sætter stor pris på, når han skal lege Five little Monkeys

Til soveværelset hører en stor patio, hvor der både er plads til grill, aftenhygge, og masser af leg. John-John har både sit boldbassin og sin gynge herude, så her kan man tilbringe mange timer!

Vi har som sagt fået vores helt egen private del af lejligheden, med soveværelse, badeværelse og den kæreste lille veranda. Lyst og lækkert, med et gigantisk walk-in closet, og på alle måder helt vidunderligt!

Vores badeværelse er meget amerikansk, og har de fineste små detaljer. Jeg er især vild med den lille Baby Shark og badeænderne, som altid får et smil frem hos mig.

Jeg har også talt med Marilia om det med at flytte så ofte og så eftertrykkeligt, som de har gjort. Siden jeg mødte hende i 2012 har de boet i Danmark, i Abu Dhabi, i Brasilien, i Danmark igen, og nu her i Texas. Så lange afstande gør, at de hver gang har måttet sælge stort set alt, og starte helt forfra det nye sted. Og hvordan er det egentlig?

 

Hvad er det første du kigger efter, når du leder efter et nyt hjem?

Det første jeg kigger på, er beliggenhed. Er der en strand i nærheden, vil jeg helst ikke være mere end et par meter fra den. Jeg er brasilianer, og jeg elsker stranden – jeg voksede op ved den smukke strand i Recife. Det er en skam at vi ikke har en strand her i Texas, men vores prioriteter har ændret sig efter vi har fået John. Her i Texas handlede det først og fremmest om at finde et sted tæt på akademiet, i et trygt område, og helst i et aflukket kvarter med sikkerhedssystemer og vagt.

 

Hvad er det første du køber til et nyt hjem?

Det første jeg køber er en god madras og en god seng, for ordentlig hvile er meget vigtigt. Vi har brug for at være klare i sindet for at kunne få gode ideer og arbejde godt. Jeg har altid været glad for at kunne få din hjælp – og vi har haft mange gode dage i IKEA rundt omkring i verden!

 

Hvad er det vigtigste i dit hjem?

Jeg tilbringer det meste af min tid hjemme, så det er vigtigt at have et komfortabelt og hyggeligt sted, hvor jeg kan føle mig godt tilpas. Jeg holder af at alting er velorganiseret, ryddeligt, rent og velduftende. Min mand synes ind imellem at jeg overdriver, men sådan har jeg altid haft, lige siden jeg var en lille pige. John er ikke engang 2 år endnu, men han elsker at hjælpe sin mor med at rydde op og gøre rent, så han er på rette vej 😉

 

Hvordan har dit hjem forandret sig, efter John kom?

Det har ændret sig en del. Jeg elsker at pynte op og have små fine sager alle vegne, men nu er der steder, jeg ikke pynter. For eksempel spisebordet, som han rydder på et sekund! Jeg bruger også andre former for pynt, især ting af træ. Jeg vælger ting som han ikke kan komme til skade med – og som han ikke ødelægger, når han leger med dem.

 

Er der minder eller souvenirs du bringer med dig fra dine tidligere hjem?

Der er ting, vi er nært knyttet til, ting som har stor sentimental værdi for os, som for eksempel vores bryllupsgaver, som vi slæber med rundt omkring. Andre ting opbevarer vi i Danmark, og så bliver de taget med herover lidt ad gangen.

(Min bemærkning: Ind imellem har Peter og jeg haft de sidste af deres ting med, på den sidste tur før de har besluttet at flytte videre… Vi har fløjet ud med mange tunge kufferter, og hjem med tomme ditto.)

 

Er der noget, du altid tager med dig, når du flytter?

Ja, jeg har samlet mig nogle smukke ting fra Danmark, som jeg altid tager med i min håndbagage. Der er eksempelvis ting fra Georg Jensen og Kay Bojesen som jeg er meget glad for, og vil ikke undvære.

 

Hvordan ser dit drømmehjem ud?

Uh, det er et stort hus med en pool og en smuk have.

Vores næste hjem bliver nok et hus med en have, tæt ved akademiet.  Både John og Tyson elsker at være udenfor, og jeg ville gerne kunne lade dem lege ude, uden at skulle bekymre mig om, at de forstyrrede naboerne. Så ville jeg også undgå, at de lagde hele huset ned så længe 😉

 

Måske vil du også læse...