Søndags Snapshots

Jeg har haft en uge, hvor jeg har været rigtig meget turist; først på Mallorca, og siden herhjemme. Når de små fra Brasilien er hjemme, vil de jo gerne ud og se på det Danmark de har forladt, og det er faktisk også rigtig dejligt for mig at få et spark bagi, så jeg kommer rundt og ser noget af alt det skønne, vi har herhjemme.

img_1197Palma de Mallorca

Vi sluttede vores Mallorcatur med en dag i Palma – alletiders yndlingsby. Den tror jeg aldrig rigtig, jeg kan blive træt af, for den er bare så helt perfekt. Et lille tip, hvis I en dag skulle opleve at stå sultne i Palma: restauranten Tall de Carn serverer kun én udskæring af kød, men tilbereder den til gengæld på fire forskellige måder. Noget så godt, og tillige billigt. Den ligger på Carrer de Sant Llorenç, og er helt afgjort et besøg værd.

img_1292København

Vi har været på københavnertur. Det er sådan noget man gør, når man holder staycation, og ens egen by kun har 908 indbyggere. At slentre rundt i gaderne, droppe forbi en cafe eller to, og måske lige stikke næsen ind hist og her; det er da tophyggeligt. Og selvfølgelig skulle vi også i Tivoli. Carstensens gamle have holder aldrig op med at begejstre mig, og det uanset om jeg kommer sommer eller vinter. Her er bare altid godt at være.

Herhjemme er min have finere end nogensinde før. Det har meget med Frk T at gøre. Hun vander, pusler og plejer mens vi er væk, så alt er klart til vores lidt mere lemfældige omsorg, når vi vender tilbage. Vi var heldige at have et par dejlige dage herude, med solskin, dansk smørrebrød og masser af familie omkring os.

jp-1-11En ny perle til samlingen

Jeg har aldrig før set Frederiksborg Slot, til trods for at jeg passerer tæt forbi det hver tredje uge, når jeg skal til kosmetolog. Så fint et lille sted, hvor især den midlertidige udstilling fangede min opmærksomhed. En flok strikkere var blevet bedt om at designe et stykke strik hver, inspireret af fortidens klædedragter – og jeg var helt fortabt. Uha, hvor det var interessant, og jeg strøg da også hjem og bestilte garn til et nyt projekt 😉

img_1269Strikkerier

Jeg havde ellers allerede gang i pindene. Faktisk kan jeg ikke rigtig finde ud af at lade være med at have gang i pindene. Lige nu sidder jeg og sysler med den næste værtindegave, så jeg er klar, når stafetten kommer tilbage til mig.

I dag skal vi have taget familiefotos. Jeg prøver at få min vrangvillige familie overtalt til at stille op med jævne mellemrum, for jeg nyder at fylde hjemmet med billeder af dem jeg elsker. Har altid voldsomt mange gode ideer til opstillinger, temaer, påklædning osv, men det bliver kun sjældent påskønnet 😉

Ellers kommer ugen til at byde på en sørgelig afsked, og en masse tid mutters alene, når Peter rejser fra mig. Efter så lang tid med mennesker omkring mig 24/7 bliver det mærkeligt – men så kan det da være, at jeg får taget mig sammen til at bestille noget!

Måske vil du også læse...