Søndags Snapshots

Det er snevejr! Vi har hentet juletræ! Jeg har haft mavepine! — det er altså JUL 🙂

d15ed911-875b-4557-9a65-c96d5529dbda

Ugen startede på et julepyntet hotel Royal, med den dejligste tur rundt i Århus. Den by viste sig at være nøjagtig ligeså fin som jeg huskede den, og det er bestemt ikke sidste gang, vi tager et par dage derovre.

d6731c45-2aa7-4c0e-947a-65f4d4ab2d0a

Havde det hyggeligste julebesøg onsdag. Gris, glögg og gode venner – det er et koncept der altid holder.

4f8f8ceb-64f4-4129-bde7-7bababedb2d9

Det samme gør jule-tivoli – holder, altså. Vi har været derinde igen, denne gang med barnevidunderbarnet, og det er altså en kategori af skønt helt for sig selv.

8d354b73-3850-4e9c-ae02-792d91ba57ae

Alle årets gaver er ved at være i hus, og jeg er så småt begyndt at pakke dem ind. Igen i år har vi lavet vores helt særlige til-og-fra kort. De består simpelthen af fotos af os, med plads til at skrive modtagerens navn ind. Det er en ting der startede da barnevidunderbarnet var så lille, at hun godt kunne genkende sit eget navn, men ikke vores – med et billede kunne hun nemt se, hvem gaverne var fra. Nu kan hun sagtens læse farmor & farfar, men traditionen er fortsat, fordi den bare er hyggelig. Også en slags (indrømmet, lidt slatten) erstatning for tidligere tiders fine familiejulekort. Alt for trist at den tradition nærmest er gået fløjten, hvilket jeg også beklagede mig over sammen med en gammel veninde i oktober. Hun havde så husket vores aftale om at skrive julekort til hinanden (point til Helle!!), og heldigvis sendte hun sin hilsen så tidligt, at jeg kunne nå at skrive tilbage. Næste år husker jeg det af mig selv.

Næste uge ser bestemt ikke ud til at blive mindre skøn. Den sidste uge inden jul plejer altid at være tætpakket med herlige sager, og det er den da også i år. Der er et par julevisitter, en biograftur, indkøb og planlægning, afslutning af året i templet, og – lidt utraditionelt – pakning af sommertøjet til vores nytår i Rio. Jeg ønsker jer en vidunderskøn uge derude!

Måske vil du også læse...