Søndags Snapshots fra Italien

Uha, så fin en uge, det har været! Vi havde jo besluttet at tage ned og kigge til vores terrasseprojekt, og det var i sandhed En God Beslutning. Også selvom vi ikke rigtig havde tid. For det første fordi tid bare er anderledes hernede, og for det andet fordi hele herligheden viste sig at være lidt ved at kuldsejle.

Klippen i vores have viste sig nemlig at ligge højere end forventet, hvilket ledte til, at terrassen blev støbt højere end planlagt – hvilket igen, som følge af ægte italiensk logik, førte til, at terrassen ikke bare blev decimeret, men også at hele projektet fik en noget løjerlig facon. For sådan er det i Italien: man gør det, man mener der bør gøres, og kommer videre i teksten. Uden at bekymre sig synderligt om detaljer som for eksempel at underrette ejerne… Men ejerne dukkede op, tog sagen i egen hånd, vred armen om på arkitekten, og fik (forhåbentlig) alt på ret kurs igen.

Og nu vi alligevel var her, ville det jo være tosset andet end at nyde den italienske sommer, som er en kende mere pålidelig end den danske. Vi har fået is på torvet i Menaggio, slentret rundt i byen, og spist Leos uovertrufne pizzaer. Og det er godt. Og vi fandt en masse god tid, vi slet ikke vidste vi havde, og er kommet vældigt ned i gear.

I dag går turen hjem igen, til en lidt hektisk uge, som imidlertid også byder på en masse rart. Jordbær og koldskål, for eksempel. Og dertil venindetid, et spændende blogger-event, og Skt. Hansaften. Jo jo, det er en fin tid, vi går i møde, og jeg håber I får en skøn uge i de betagende lyse nætter!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Oi, så godt at dere fikk rettet opp feilen før det var for sent. Det blir nok deilig når terrassen er klar til bruk.

    Det positive med skandinaviske sommernetter er lyset. Jeg elsker det og skal nyt i fullt monn.

    1. Ja, det var virkelig heldigt!
      De lyse nætter er helt fantastiske – de findes ingen andre steder, og skal nydes i fulde drag ❤️

Comments are closed.