Søndags Snapshots mod slutningen af en knap så dum marts

Tænk engang, kun en enkelt uge tilbage af marts – og jeg har slet ikke tænkt på at være træt af den ellers ofte lidt trælse måned. Marts har været rigtig meget okay – var der for eksempel nogen af her, som havde lejlighed til at nyde nordlys i går aftes? Det var ikke nordlys af den islandske kaliber, hvor man nærmest tvinges i knæ, når nattehimlen lader sine grønne gardiner danse og falde ned for ens fødder – men det var nordlys, og det var godt. Marts har i det hele taget været en rar, mild overgang til alt det, vi har i vente, og jeg stemmer for, at vi giver marts stående ovationer næste søndag, når den takker af for i år.

Ugen har budt på en masse pragtfulde gåture. Jeg har ledt efter anemoner i skoven (de er der!!), og glæder mig til, at vi snart får skudt hiking-sæsonen i gang. Bevares, mere rå typer end undertegnede er allerede i fuld gang, men jeg er en frossenpind.

En forsvarlig bid af ugen er blevet tilbragt i mit Loveshack. Vi har arbejdet med hallen og spa-området (3 m2 badeværelse lyder bare af mere, hvis det får et grandiøst navn), og alt skrider tilfredsstillende frem. Stille og roligt forstås, for her skal der først og fremmest være tid til at nyde livet.

Lange, solbeskinnede gåture, bålfest og overnattende børn i haven – så beder jeg ikke om ret meget mere. Det skulle da lige være en æske Snøfler.

Lørdagsfrokost på Reersø Kro. Den skønne, gamle krostue med alle finurlighederne kan virkelig anbefales, og den solide kromad ligeså. Og så lige en lille tur på havnen, og bagefter hjem og blunde en stund i sofaen. Weekendhygge ja, tak.

Nyd resten af weekenden, og den fine, nye uge med alle de blanke blade. Mit liv kører i stadigt snævrere cirkler om det kommende barnebarn, så jeg vil fortsat være at finde nært ved hjemmet. Har en del blogrelateret arbejde næste uge, og et par dejlige aftaler i kalenderen, så alt ser fint ud herfra.

Måske vil du også læse...