Søndags Snapshots – NU er det endelig jul!

Nøj, hvor jeg har ventet længe, men nu er den her. Julen. Med alt det gode, nære, varme, langsomme. Med lange, skønne aftner, krøllet sammen i sofaen foran knitrende ild. Med nydelse helt ud i fingerspidserne.

jul

I den forgangne uge har julepynten langsomt, men sikkert sneget sig ind overalt. Der er stadig masser i vente, for hos mig er der ikke tale om Den Store Kasse med Julepynt. Der er tale om en en kurvekuffert, to flettede hyndebokse, og adskillige skuffer. Jeg kan ikke gøre for det – jeg elsker bare alt der har med jul at gøre.

jul

Duften af jul (velkommen tilbage, pebernødder! Duft som kan spises…), lyden af jul, smagen af jul. Selv de glitrende kataloger kan jeg lide, selvom jeg ikke længere får dem tilsendt, men så kan jeg jo se dem hos andre. Julepynten i butikkerne og de mørke eftermiddag hvor lysreklamerne spejler sig i regnvåde veje er den rene fryd, og jeg tager grådigt det hele til mig.

Min julestue er lidt speciel i år, al den stund at den også er sygestue for den nyopererede ældstesøn. Jeg gør mit bedste for at hygge om ham, med risengrød, julefilm og ild i pejsen.

Næste uge byder på en håndfuld skønne julearrangementer. Julevisitter, teatertur, julemarked og bedsteforældredag i børnehaven – uh, hvor jeg glæder mig! Jeg håber jeres juleuge bliver magisk, med masser af stjerneskud og mandariner.

Måske vil du også læse...

7 Comments

 1. Ja, nu er det nu 😀
  Hvor ser det hele hyggeligt og fint ud <3

  1. Tak Anja. Er lidt bidt af en gal julemand (det er der vist ikke noget der hedder…), så på et tidspunkt i løbet af måneden kammer det gerne over 😉

 2. Elsebeth says:

  Her er anekdoten om jordens mest geniale mand til jul: Vi var på juleferie hos min datter i Phoenix i Arizona, og hver aften kørte vi rundt i villakvarteret og så på juleudsmykninger med hendes tre børn. Ved et hus var der kaos, så der burde have været flere betjente eller lysregulering. Der var ikke en bar plet på græsset og hele huset; der var blinkende lys og figurer i alle farver, musikken strømmede højlydt ud. Ved siden af var naboens hus henlagt i total mørke. På forsiden var der et skilt med en oplyst pil, der pegede over til naboen, og ordet “Ditto” i rødt! Vi ønskede for dem, at de allerede var rejst på juleferie …

  1. Hahaha – skøn historie! Jeg må til Phoenix

 3. Å det høres helt magisk ut å ha så fin julestemning allerede og når du starter tidlig varer den jo lenge. Dessverre så har jeg ikke fått noe som helst julestemning enda, så jeg venter fortsatt og håper den kommer før jul i alle fall.

  Beste hilsen Ingrid

  1. Det er dejligt! Jeg håber du finder julestemningen snart, for det er jo den skønneste tid på året ❤️

 4. Åå så fint det høres ut å ha god julestemning allerede. Dessverre så har ikke jeg fått den enda, men håper jeg får den i god tid før jul i alle fall. Når den kommer tidlig varer den heldigvis også lenge.

  Beste hilsen Ingrid

Comments are closed.