Søndags Snapshots tilbage i Rom

En hurtig hilsen fra fortryllede, mageløse, henrivende Rom. Byen som jeg bare synes rigtig godt om, og som jeg i grunden nok godt gad at bo i, hvis altså mine unger og ham min elskede kunne lokkes til at relokere sammen med mig.

Ugen er fløjet afsted i en lykkelig rus af sensommerglæder. Solen har godt nok braget ned over os, men det har ikke taget efterårsmodet fra mig – jeg har skabt min egen efterårsstemning, og serveret suppe, pandekager og risengrød. Alt sammen retter som fungerer fremragende, uanset temperaturen udenfor, men som jeg altid synes at forsømme, når kalenderen siger sommer.

Jeg har en sidste dag tilbage i Evighedens Stad, og den vil jeg omgående gå ud og nyde. Mere senere, men her et par snapshots fra ugen der gik:

Tøsetur til Hillerød med svigerdatter. Noget så hyggeligt, ikke mindst med de små gråspurve, der faktisk er den eneste form for vingede væsner, jeg kan holde ud at have i min nærhed. Græshopper, duer, høns, svaner (åh gys, svaner), sommerfugle, flagermus – bliv mig fra livet. Men en lille gråspurv, den skal være velkommen.

Efteråret er tid for en masse pragtfulde bogudgivelser, og jeg glæder mig til at tage fat på blandt andet disse to. Det dér med Bullet Journaling har længe fascineret mig, men jeg har ikke helt fået knækket koden. Det får jeg forhåbentlig nu!

Rom. Masser af Rom. Byen med alle de små finurlige kroge, grandiøse seværdigheder, og noget af verdens bedste mad. Ja tak til Rom. Og ja tak til vores bedårende lille AirBnB midt på Campo di Fiori!

I aften flyver jeg hjem igen, til en rolig uge med masser af efterår, strikketøj, gode bøger og lange traveture (meget gerne i noget frisk regn og rusk). Hverdagen er over os, og jeg knuselsker det!

Måske vil du også læse...