Søndags Snapshot fra mit Loveshack

Hold nu op, hvor ugen bare er fløjet afsted! Jeg blinkede lige, og så var det søndag… Der har ikke været de store arrangementer denne uge; dagene har fået lov til stille og roligt at glide over i hverandre – og det er måske derfor, tiden har haft så travlt? Jeg mener, når nu ikke jeg har haft det?

Skønt har det i hvert fald været. Jeg har strikket, læst og gået nogen gode ture med mine firbenede venner. Har også været græsenke en del af ugen, og det gør jo selvfølgelig det hele lidt mere stille. På pindene er det stadig forventningen om John Littles snarlige ankomst, som fylder. Ih, hvor jeg nyder at nørkle babystrik!! – og ih, hvor jeg glæder mig til snart at se hovedpersonen gå mannequin i det.

Lørdag var vi først til nonfirmation hos min lækre niece Anna (som I kender fra Annas Anbefalinger), og drog bagefter mod the Loveshack. Drømmeslottet. Mit fine lille sommerhus, som lige skal have en lille overhaling. Vi sysler rundt med lidt køkken, lidt bad, og en hel masse hyggeindretning, og er lykkeligt opslugt i sommerhusstemning.

Vi vender tilbage i løbet af ugen, hvor ham min elskede endnu engang lader mig alene tilbage. Han skal til Italien og træffe aftaler omkring vores terrasseprojekt, men jeg tør ganske enkelt ikke forlade landet. Svigerdatteren ser alt for bristefærdig ud, og jeg skal ikke risikere at gå glip af et eneste øjeblik!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Åh, så spændende det er med den lille ny på vej! Jeg kan sandelig godt forstå at du bliver i landet og holder dig klar til modtagelsen 🙂
    Fortsat god arbejdslyst med det yndige sommerhus. Det må være så hyggeligt at gå og indrette det!

    1. Ja, det er en dejlig tid, med lille ny på vej og nyt sommerhus – jeg er så grundglad, at det føles som om jeg aldrig vil kunne blive ked af det igen

Comments are closed.