Sommergarderobe

Sommergarderoben er noget dejligt nemt noget at have med at gøre. Nogle få stykker let tøj, som kan kombineres på kryds og tværs, og bygges op lag for lag på køligere dage. Jeg tænker shorts, top (badedragt..) og en løst knyttet skjorte, som så kan suppleres med en cardigan eller en jakke ud på aftenen.

Det levner plads i kufferten til en god håndfuld kjoler, som i bund og grund er vældigt upraktiske, fordi de ikke indbyder så voldsomt meget til kombination. Til gengæld er det dejligt nemt at trække en kjole over hovedet, og vupti – så er man klædt på. Faktisk kan man jo også ændre en kjoles udtryk ret meget ved at tilføje jakker, strik, bælter, hatte, tasker og forskellige slags sko, så alt i alt tænker jeg, at det er en basisting om sommeren.

sommergarderobe

I min sommergarderobe er der:

2 par shorts – et par afklippede jeans, og et par nydelige sorte shorts til pænt brug,
En håndfuld t-shirts og toppe,
Flere badedragter end jeg bryder mig om at indrømme (ny svaghed, som er blevet dyrket lidt for ihærdigt i år),
1 skjorte,
1 strik, (min elskede Lommeuld, som passer til alt)
2 jakker,
1 nederdel (noget helt nyt, men tænker den vil opgradere mit hverdagslook noget),
1 buksedragt,
1 hat,
1 stråtaske og en cross-body taske,
masser af kjoler, og – selvfølgelig – masser af sko.

sommergarderobe

Det meste af det er gamle, veltjente sager, som jeg har brugt gennem adskillige år, men enkelte nye køb har da også sneget sig ind. De famøse badedragter, for eksempel – 2 af dem. Og buksedragten og nederdelen, som mest blev købt fordi det var synd for mig, men som jeg er kommet til at elske.

Det her får mig fint igennem de næste to måneder. Jeg vil nok, som sædvanlig, starte dagen i badedragt og skjorte. Skal vi ud i dagens løb, opgraderer jeg med shorts eller nederdel, og om aftenen kan jeg tilføje en jakke og et par hæle (vi er jo i Italien, så man må ikke gå ned på de feminine elementer!).

En af mine skønne sommerkjoler – let og luftig, og nem at trække over hovedet. Det er en godt ti år gammel sag fra Acne, som jeg har haft i flere forskellige farver.

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Så heldig du er som er så strukturert når det kommer til klær og antrekk. Jeg er virkelig ikke der, og når jeg fortsatt ikke har klart det i min alder, ja da tror jeg ikke det blir bedre noen gang heller.

  Håper du har og får en fantastisk sommer.

  1. Det er jo faktisk en forholdsvis ny ting for mig. Jeg prøvede det, sådan lidt for sjov, for et par år siden. Og jeg elskede det!! Er dog ikke helt så nøjeregnende som andre – jeg har fx ikke et fast antal genstande i garderoben, men sorterer bare det fra, jeg allerbedst kan lide.
   Rigtig god sommer til dig også!

 2. Jeg har desværre(?) en garderobe, som duer både sommer og vinter – stort set. Så har nederdele, som både bruges vinter og sommer. Og jeg har fået for meget tøj… så har virkelig svært ved at pakke. Vil så nødigt undvære noget og elsker jo 90% af mit tøj. Kh. Birgitte

  1. Egentlig et dejligt ‘problem’ du har. Det er vist de færreste der elsker 90 % af deres tøj!! Til gengæld må det være lidt tungt i kufferten

Comments are closed.