Sommerdrømme

feriedrømme

Jeg har kick-startet sommeren lidt ved at tage en tur ned til min byggeplads mit skønne lille stenhus i bjergene omkring Como, og det er vel nok godt. Nøj hvor jeg kommer i feriestemning, og jeg glæder mig helt vildt til at rykke residensen til sydligere himmelstrøg et par måneder. Lige om lidt sker det, og jeg kan sagtens vente, for den der venter på noget godt osv… Lange solrige dage, hvor det eneste man skal huske, er at spise masser af vandmelon, og det eneste man skal skynde sig med, er at komme ned på torvet og få gelato. Nocciola og melon til mig, tak. Og med hensyn til dét der byggeplads, så skal det nok også blive godt, selvom jeg lige nu har svært ved at forestille mig, at de er færdige til sommer.

Sommeren er her jo næsten (faktisk har den allerede kigget forbi), og udover færdigbyggede terrasser (!!), kalder sommeren også på strik. Sådan har jeg ikke altid haft det – mange år har jeg lagt strikketøjet til side når solen tittede frem, og i stedet fornøjet mig med mindre nørklerier (især hæklede tæpper, som er nemme at sidde med). Men i år har jeg om muligt større strikkelyst end ellers, og der er så mange fine ting, jeg har lyst til trylle frem. Først og fremmest drømmer jeg om smukke, enkle cardigans til både mig selv og børnebørnene. Helt simple og basic i faconen, og så med små hyggelige lommer, som man kan gemme alt muligt i. Regnorme, knækkede elastikker, lakridser og sutter, for eksempel. Jo altid sjovt.

Så jeg har endnu engang haft fat i skitseblokken og regnestokken, og nu teststrikker jeg på livet løs. Jeg starter med min egen, fordi jeg sådan trænger… Den skal være sort (ingen overraskelser dér), og jeg har også allerede garnet klar til babyudgaven, som John Little har bedt mig om at lave i lyseblå. Fortsættelse følger.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Å så herlig det høres ut å bare dra noen dager til vakre, vakre Nord-Italia. Ja takk, akkurat nå kunne jeg også tenkt meg å eie et lite steinhus ved en av sjøene der og bare stikke av for en stakket stund med intet annet formål enn bare være og nyte.

    1. Det er også noget, jeg er meget taknemmelig for! Al stress forsvinder her i skønheden, og man kommer virkelig opladet tilbage

Comments are closed.