Tilbage i Rio

Så er jeg omsider tilbage i Brasilien igen. Sørme også længe siden jo, men varmen har ventet fint på mig. Jeg har tænkt mig at gøre mig ekstra meget umage med dette besøg, for det er formentlig min sidste tur i ganske lang tid til det skøre, skønne land, som jeg i dén grad har tabt mit hjerte til.

brasilien

Det er til dels også derfor, det bliver et action-pakket besøg denne gang. Jeg skal jo lige nå at have det hele med, og det er ikke så lidt. Oven i købet har vores unger hernede bryllupsdag idag, og svigerdatteren har fødselsdag næste uge, så jeg tænker at det sædvanlige driverliv på stranden bliver krydret med en del festligheder 🙂

brasilien

Og så skal vi også til karneval!! Jeg har altid (og her bruger jeg ordet meget generøst) ønsket mig at komme til karneval i Rio, og nu skal det omsider være. Vi har billetter til den store ”vinder parade” i Sambadrome, og jeg kan slet ikke vente – men mon ikke også vi kunne være heldige at falde over en af de mange gadefester, som nemt samler over en million mennesker? Det håber jeg.

Karnevallet i Rio går helt tilbage til 1723, og de formelle optog følger et utal af regler for formation og koreografi. Alt hvad jeg har brug for at vide, er imidlertid bare at de forskellige skoler sender deres allerdygtigste folk ud for at lave en fest – og at de kan feste, de brasilianere, det har jeg jo set før.

brasilien

Det er dog først på lørdag det for alvor går løs, så indtil da vil jeg tage det heeelt roligt. Jeg vil formentlig være at finde sådan ca. her, under et palmetræ, med fødderne i vand, en god bog i hånden, og i det mest udsøgte selskab. Sådan gør man nemlig i Brasilien.

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Ønsker deg et fint opphold og håper du får gjort alt det du har planer om. Slettes ikke dumt å tilbringe noen dager med varme og sol mens vinteren pågår hjemme.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Pia says:

   Tak Ingrid. Flyvemaskiner er en virkelig god opfindelse, især når man bor et sted, hvor det er koldt og gråt alt for lang tid ad gangen – og så oven i købet har sine børn spredt over to forskellige kontinenter 🙂

 2. Ej hvor ser det skønt ud! 🙂

  1. Pia says:

   Det er ubeskriveligt herligt! Rio har taget en stor bid af mit hjerte <3

Comments are closed.