Augusts liste

Det meste af måneden skal tilbringes hernede i Italien, så det bliver noget med solskin, vand og lange dage sammen. Min to-do list i denne måned er derfor til at overskue. Jeg skal:

– Spise en masse is. Normalt er jeg ikke den store isspiser, men den italienske is er helt særlig, specielt når man spiser den i Italien. Har prøvet at købe italiensk is hjemme, men det er bare ikke det samme.

img_2406

– Lave skønne planer for vores nye have – og omhyggeligt undgå at føre nogen af dem ud i livet. Vi har købt et lille stykke jord, der støder op til vores have, og vi har tusindvis af ideer til, hvad der skal laves. Nu vil vi sortere i dem, så vi kun gemmer de aller-allerbedste. Og vi vil ikke løfte en finger. Det må komme senere…

– Gå alle mine yndlingsture. Turen i Val Sanagra, turen over vores eget bjerg (to timer med en million tusind højdemeter, så man bagefter er så træt, at man slet ikke kan huske hvor gammel man bor til fornavn…), turen til Il Rogolone, og turen ud til Menaggio.

img_2380

– Overtale mig selv til at springe ud på dybt vand. Jeg er virkelig dårlig til det der med vand – bliver totalt Grisling, straks der er vand involveret: “Uha, nej det lyder faaarligt…”, men i år vil jeg prøve at overvinde min skræk. Det er muligt at der lever uhyrer i Comosøens dyb, men jeg vil alligevel springe lige ud i hovedet på dem.

– En tur til Milano. Og denne gang skal jeg måske endda planlægge den så omhyggeligt, at jeg langt om længe får mulighed for at komme ind og se Den Sidste Nadver!

– Ud og spise den lækreste middag på Isola Comacina. Det hører sig til, og kan på ingen måde undværes, når man er på disse kanter.

 

Når vi kommer hjem, trækker jeg i roberne, for så skal jeg navngive vores gode venners søn. Senere på måneden holder min mor et brag af en fødselsdagsfest, og jeg er allerede i fuld sving med forberedelserne – næsten det bedste ved hele festen, jo 😉

Hvad er jeres planer for august? Har I stadig ferie til gode, eller er I tilbage?

Måske vil du også læse...