Søndags Snapshots

img_8838

Der har været nogle bump på vejen denne uge, men hvis verden virkelig har tænkt sig at ødelægge mit julehumør, skal den faktisk gøre sig lidt (ganske lidt…) mere umage. Det håber jeg nu ikke den gør. Egentlig synes jeg, at jeg har taget sådan omtrent hvad der tilkommer mig, men man kan jo aldrig vide.

img_8745

Heldigvis er jeg overmåde veltrænet udi kunsten at fornøje mig selv. En skøn, stille spa-aften er et fremragende eksempel på kloge ting at gøre, når verden er på tværs – så det har jeg selvfølgelig gjort. Og så har jeg selvfølgelig boltret mig i humørforbedrende sysler som pakkejulekalenderfabrikation, adventsgaveindpakning og naturligvis adventskransfremstilling, og på den måde er det hele jo gået endda.

img_8805

Havde også min søde mor med på den lokale kro til stegt flæsk med persillesovs. Jeg knuselsker at bo på landet, hvor der stadig er adskillige gamle, hyggelige kroer at vælge imellem, når man trænger til god, solid vintermad. I det hele taget er jeg, sådan helt generelt, skrap til at trøstespise. I julen har jeg endda en ekstra god undskyldning, for man må jo ikke bære julen ud. Heller ikke af sit eget hjem, tænker jeg 😉

Lyspunkter har der heldigvis været masser af i ugen, og majoriteten har involveret barnevidunderbarnet. Julepyntning, klippe-klistredage og julefrokoster, tilsat små klistrede fingre og varme knus; dét er altså et koncept der holder.

I næste uge må jeg undvære ham min elskede et par dage, når han stryger til Mallorca. Jeg arbejder igennem, og venter i øvrigt tålmodigt herhjemme. Når bare jeg kan se frem til en hel bunke skønne, julerelaterede aktiviteter, er der ingen knas med mig. Jeg håber I alle får en vidunderlig uge, uanset hvor meget eller hvor lidt I skal jule!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Så julede og dejlige billeder. I min familie er vi også i fuld sving med juleriet allerede – både i form af årets adventsmiddag, julebrunch og masse af dejlige kalenderpakker til hver og en. Alt det hygge gør noget godt for humøret♥️

    1. Pia says:

      Hel enig, der er ikke noget som julehygge, der kan hæve humøret et par takker! Jeg håber I får en skøn juletid – det lyder i hvert fald som om I er godt på vej 🙂

Comments are closed.