Kompakt sommergarderobe

Jeg har levet med en kompakt garderobe, en capsule wardrobe, ganske lang tid efterhånden. Så længe faktisk, at jeg har haft lejlighed til udskifte de dele af vintergarderoben, som ikke helt giver mening i sommervejr, og det er jo herligt at få sin sommergarderobe på banen!

Lige om lidt kommer jeg til at bo vældig småt (mere om det i morgen!), og her kommer min kompakte garderobe virkelig til sin ret! Det er dejligt at kunne rykke mit tøj over, let og ubesværet, og uden panikagtige seancer – jeg samler bare en håndfuld bøjler, og ved så, at jeg har alt hvad jeg vil få brug for sommeren igennem!

Jeg har valgt:

2 par jeans – et par sorte, og et par almindelige skinny-jeans.

1 par sorte bukser – mest til hvis jeg skal være pæn, og måske fordi det føles for farligt ikke at have et par sorte bukser i garderoben 😉

3 par shorts – et par som virkelig er alt for korte til min alder, et par afklippede jeans som jeg knuselsker, og et par pæne sorte shorts.

3 skjorter – to skønne, overdådige blondeskjorter som bare skriger SOMMER, og en almindelig herreskjorte, som både kan bruges med knude i taljen og oprullede ærmer, under en sweater eller jakke til pænt brug, eller bare som den er.

3 t-shirts – sort, hvid og stribet. Ingen overraskelser dér.

4 toppe – en tryg, sort top, min fine ternede top, og to heftigt mønstrede. Det er jo sommer.

1 kimono – selvfølgelig. Knuselsker min nye kimono, og bruger den til alt.

3 jakker – intet mindre. En blazer, en denimjakke og min elskede gamle armyjakke med grafitti-print. Er stadig imponeret af, hvor godt grafitti-print står til nærmest alt.

2 sweatre – min grå-brune mohair sweater og en helt enkel sort sag.

2 jumpsuits – begge sorte, men ellers meget forskellige. En med korte ærmer, og en fin silkesag, som har reddet mig gennem utallige tøjkriser de sidste mange år.

7 kjoler – færre kan bare ikke gøre det. Korte og lange i en skønsom blanding, nogen hvide, men også overraskende mange i helt ukarakteristisk larmende farver og mønstre. Uha, hvor jeg udfordrer mig selv 😉

Dertil kommer badetøj, sko, tilbehør, og selvfølgelig mit vandretøj – så skulle jeg være fint dækket ind sommeren igennem. Ikke mindst når min fine lyseblå Ingen Dikkedarer sweater kan blive tilføjet!

Hvad med jer – er der nogen af jer, som bruger en kompakt garderobe?

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Jeg er ikke så god på å velge ut klær og synes det er litt skummelt om jeg bare må velge noen få, men jeg blir bedre, litt etter litt. Jeg har tenkt at det kanskje kunne være lurt i første omgang å legge klærne bort, de jeg bruker sjelden, for å se om jeg savner dem.
    Du er jo dyktig på å sette sammen og tilpasse garderoben din.

    Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

    1. Tak Ingrid – jeg trives vældig godt med færre valg
      Det er sikkert en god ide at starte med bare at lægge noget af det til side, og netop se om du kommer til at savne det!

Comments are closed.