Ingen dikkedarer sweater

Normalt er jeg ikke verdens bedste til at strikke efter opskrift. Jeg kan faktisk ikke engang huske, hvornår jeg sidst har gjort det, men det har vist været engang i start-90’erne… Normalt strikker jeg bare derudaf, efter små, krøllede tegninger, som udvikler sig undervejs i processen. Det er sådan min skønne mohair sweater, min klassiske irske strik, og min vamsede islænder er kommet til verden, og det er en teknik jeg er tryg ved. Ikke desto mindre har jeg altså kastet lange blikke efter PetiteKnits Ingen Dikkedarer sweater, fordi den bare ser så fin ud.

Derfor var jeg et nemt offer, da jeg i weekenden stod i en garnbutik i Nykøbing, og egentlig bare troede, jeg skulle have en smule bomuldsgarn, så jeg kunne sidde og nørkle karklude. Mørkets Magter, i form af en indsigtsfuld indehaver med gode menneskekundskaber, var imidlertid ude efter mig. Da den vise strikkedame fortalte mig, at Mayflowers Sky Light var nedsat med 50 %, og derefter nævnte at hun solgte det i kassevis til dem der strikker Ingen Dikkedarer, traf beslutningen nærmest sig selv.

ingen dikkedarer sweater

Så nu skal jeg i gang. Og fordi jeg alligevel er på ukendt territorium, valgte jeg at lade være med at strikke den i sort, hvid eller grå, men i stedet gå helt ud af min komfortzone, og lave den i lyseblå. #LivingOnTheEdge

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Dette blir spennende og lys blå er jo en skjønn farge. Du er heldig som kan sette igang å strikke uten mønster, det kan ikke jeg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Ja, jeg faldt pladask for den fine blå. Har intet andet i den farve, men én gang skal jo være den første!

 2. En eminent sælger du stødte ind i dér 🙂 Men sikke en lækker farve. Den sweater glæder jeg mig til at se!

  1. Ja, hun vidste helt klart straks, hvilken kunde hun havde foran sig 😉

   Har desværre ikke alt for meget strikketid i øjeblikket, med når jeg sætter mig med den, bliver jeg noget så glad!

 3. sofie says:

  Hej.
  Hvilken str pind er denne sweater strikket på 🙂
  Super flot farve forresten!
  Mvh Sofie

  1. Det kan jeg faktisk ikke huske, men det må næsten stå i opskriften eller på PetiteKnits side.

Comments are closed.