Søndags Snapshots – read-a-thon

img_6278Read-a-thon

Lige nu er Dewey’s Read-a-thon i fuld gang, men eftersom jeg har bryllupsdag i dag, hopper jeg af vognen nu. I går kl. 14, dansk tid, dykkede læseheste over hele verden ned i 24 fortryllede timers lykkelig overgivelse til fantasiens verden. Normalt er læsning jo i høj grad en solo-beskæftigelse, men to gange om året kan man læse sig ind i et verdensomspændende fællesskab under hashtagget #deweysreadathon. Noget så herligt, og jeg har da også nydt at kaste mig over en meget varieret bogstak.

img_6258
Genialt husdesign

Ja, jeg er en smule introvert. Og ja, dette hus er ren perfektion. Hvem ville ikke nyde at tulle fra gode bøger til skønne TV-serier, kun afbrudt af en smule stille kiggen ud på stjernehimlen? Nok meget godt at jeg er gift med en ekstremt ekstrovert – ellers ville jeg næppe komme uden for en dør 😉

img_0821Kyststemning

Ellers har ugen været præget af vores lille efterårstur til Limfjordens Perle, Mors. Vi havde skønne dage ude i en efterårsskøn natur, og bagefter puttede vi os i dybe sofaer med gammeldags fjernsyn. Fjernsyn af den slags hvor man bare ser det, der er, ligesom i barndommens uskyldige dage. Streaming er ikke en mulighed heroppe i sommerhuset, og det er jeg faktisk glad for. Der er noget vældig festligt over at se DM i grill, eller følge et hold sommerlierer på vej til eksamen 😉

img_6259Klar til (endnu et) nyt projekt

Var lige forbi Nykøbings hyggeligste garnbutik (der er kun den samme, men hyggelig er den!), og fik indkøbt det lækreste, tynde uldgarn til mit næste projekt. Skal bare lige være færdig med noget af det andet jeg har gang i, men det bliver jeg lige om lidt. Efterår er strikketid, og det ville jo være helt tosset at gå ned på udstyret. Garnet er en herlig blanding af uld, silke og bomuld, så det er dejligt let og levende. Jeg tænker noget med nogen store diamant-snoninger?

img_6095Gruk

På vores ture rundt langs kysten faldt vi over denne lille påmindelse. Mere vigtig nu end nogensinde før i mit liv, så jeg vil gøre mit bedste for at følge de tilskyndelser min (overordentligt veludviklede) bullshit-detektor giver mig.

Næste uge kommer til at handle en hel masse om elefanter og giraffer, men jeg har sørget for at gøre en række indlæg klar til bloggen, så der ikke bliver helt stille herinde. Jeg kigger nok også forbi med lidt boblende safaristemning – det tror jeg faktisk slet ikke jeg kan lade være med. Hav en skøn uge herhjemme, og pas godt på efteråret til jeg er tilbage!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Eeej, det er da lige mit drømmehus 😀

    1. Pia says:

      Ja, det er ret fantastisk!! Måske vi skulle bygge en introvert-by, hvor det var ok at man ikke snakkede med naboerne hele tiden 😉

Comments are closed.