Marts’ liste

Som jeg vist lidt har været inde på, er marts ikke min yndlingsmåned. Den har endda et latterligt navn; prøv bare at sige “martses liste”…

Nå, men listen for marts (sådan kommer man udenom dét problem) er ikke lang. Til gengæld er det nogen ganske tunge punkter der er på den – tunge på den gode måde, altså. Det er alt sammen ting som tager enormt meget tid, men som er pragtfulde at lave. Pragt må der til i marts!

 • Jeg skal have layoutet min nye bog. Jeg har skrevet en bog om meditation, og den blev færdig omtrent samtidig med, at vi i templet mistede vores trofaste layouter. I stedet for at overlade min baby til en fremmed, vil jeg selv forsøge mig, og det skal nok blive spas.
 • Der ligger en masse skøn forberedelse og venter, hvis vores drømme om lange vandreture skal blive virkelighed. Jeg skal have købt en voldsom bunke herligt udstyr (!), lære at dehydrere mad, og så skal jeg gå mindst 50 km om ugen. Må hellere prøve at komme lidt i form jo, før jeg står derude med en mægtig rygsæk på nakken.
 • Haven skal have en kærlig forårshånd, også selvom marts overhovedet ikke er en forårsmåned, i hvert fald ikke på den tilfredsstillende måde. Der skal ryddes op efter vinteren, og så skal de sidste plante-planer på plads.
 • Endelige byder marts også på årets første tur til Californien. Uha, hvor jeg glæder mig! Derovre kan marts nemlig godt finde ud af at opføre sig rimeligt, så det bliver noget med at smide strømper og sweater, og spise is i solskinsvejr.

Hvad skal I lave i marts? Har I også brug for overlevelsesplaner, eller er I mere okay med måneden?

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Marts er ok for mig… min bror har fødselsdag og forår er på vej.
  Og først nu finder jeg ud af, at du har en blog 🙂 dejligt at der er link i dit navn, når du kommenterer hos mig!
  Kh. Birgitte

  1. Hej Birgitte, skønt at du kiggede forbi Jeg håber du får ret i at foråret er på vej – det er der jo noget der kan tyde på! Der er i hvert fald erantis i haven; det hjælper lidt.

 2. Hmm.. jeg skal hverken udgive en bog eller rejse til Californen… Lyder til at din ‘kedelige marts’ alligevel ikke bliver så tosset. Tænker også at din bog vil blive ret lækker med de billeder der venter! Min marts måned er ret tom indtil videre. Små husprojekter her hjemme og optimisten inde i mig, vil gerne en tur i haven. Jeg vil ud og gå nogle lange ture og jeg vil lave yoga. Og jeg vil måske, for første gang i meget lang tid, læse en bog.

  1. Haha – når du skriver det sådan, kan jeg godt se at det er lidt forkælet at brokke sig over marts! Mit eneste forsøg på et forsvar er, at det mere er måneden som sådan jeg ikke bryder mig om – ikke de planer jeg har for den 😉

   Din marts lyder fin, med god tid, små hyggelige projekter og lidt have- og læsetid! Der er ikke noget der slår hverdagen, selvom alt det festlige også er herligt.

Comments are closed.