Fili

Jeg har verdens bedste legekammerat, som altid gider gå en tur, og som (næsten) altid er med på den værste.

Fili er måske ikke så god om morgenen – er der noget der hedder en B-hund? – men jeg synes på ingen måde, det skal diskvalificere nogen at de er glade for dynerne!

Hun er græsk gadehund, som vi har adopteret gennem foreningen Græske Hunde. De gør en kæmpe indsats for at hjælpe alle de herreløse hunde i Grækenland, både ved at støtte velfungerende hundeflokke på stedet, og ved at tage enkelte hunde til Danmark.

Fili var en af dem der kom hertil, efter at have levet på gaden en tid. Der er jo, af gode grunde, ikke rigtig nogen der ved præcis hvor gammel hun er, men racen til gengæld, den er der ingen tvivl om. Hun er alle de racer der findes, samlet i én betagende blanding!


Hun var måske ikke traditionelt køn da vi fik hende, i hvert fald ikke for det utrænede øje. Hun og jeg har lagt ører til mange kommentarer gennem tiden, ligefra ‘Den er godt nok grim!’ (uopfindsomt), til ‘Jeg troede kun Pumba fandtes på tegnefilm’ (foreløbig den bedste…).

(foto lånt fra Pumba.dk)

For mig har hun altid været en bedårende skønhed, både indeni og udenpå; hun er charmerende, intelligent, selvstændig, trofast, hengiven, og meget, meget smuk. Jeg er glad for, at hun er gået med til en aftale med mig om, at vi skal være sammen i mindst 30 år.

/Pia

Måske vil du også læse...