Novembers liste

November – totalt yndlingsmåned! Alting er så herligt utilnærmeligt i november, og bliver man forkælet med en solskinsdag, føler man sig helt prinsesseagtig. Intet kommer af sig selv i november, undtagen naturligvis hyggen. Hyggen ved at krybe indendørs, kravle op i en blød sofa, og nyde at husene er hule…

img_7721

 

I november skal jeg

– putte mig en hel masse med varme sokker foran velduftende brændeild, selvfølgelig med en stak skønne efterårsbøger indenfor rækkevidde. Fik ikke læst mange linjer på vores safaritur, men det skal jeg nok få indhentet på de dejlige lange, mørke aftner.

– lave bål og snobrød. Allermest hyggeligt, især når det er råt efterårsvejr, så man bliver helt kold på bagsiden, mens de hede flammer bider i kinderne.

img_7722

 

– holde min fødselsdag. Årets vigtigste dag, jo – og den skal ikke have for lidt.Jeg spreder altid min fødselsdag over flere dage, for én enkelt dag er bare slet ikke nok. I år skal ham min elskede og jeg putte sammen på selve dagen, en af fejringerne er henlagt til Mortensaften hvor min mor har lovet at lave andesteg til os, og så skal jeg vist også have noget kagebord. Det tegner godt!

– deltage i virkelig mange retsdage. Temmelig træls, men en udmærket lejlighed til at få øvet mig i at være ekstra glad, når tingene er ekstra åndssvage.

img_7720

 

– holde jul. Julen starter jo, som alle ved, d. 24/11 – og det er vigtigt at man er vel forberedt inden det hele går løs. I dag er der kun 52 dage til jul, så det er på ingen måde for tidligt at begynde at glæde sig.

– finde en ny tv-serie at koble af med. Den nye Dynasty skal prøves, men hvis I har andre gode forslag, tager jeg imod med kyshånd!

– lære portugisisk – igen… Det gik ikke lige så godt med det i oktober, men alvorligt talt: jeg bliver nødt til at udvide ordforrådet en smule inden vi skal til karneval i Rio.

 

Hvad skal jeres november gå med? Jeg håber I har en masse dejligheder i vente!

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Vinterbål er så hyggeligt! Var overalt i Fårup på oktoberturen <3

  A

  1. Pia says:

   Enig – vinterbål er noget helt særligt. Måske fordi man (jeg) normalt ikke går udendørs for at hygge om vinteren?

 2. Jeg elsker, at du skriver andesteg – det hedder det nemlig og har altid heddet 😉
  Knus Jeanette

  1. Pia says:

   Præcis! Det hedder andesteg, hvis det skal smage rigtigt 😊

Comments are closed.