Marts’ liste

Nå, marts. Din lille røver, så var du her igen – men denne gang er jeg klar til at tage imod. Jeg er rustet til tænderne, og denne gang får du mig ikke! Du er, historisk set, forud på point, men i år vinder jeg. I år sætter jeg forventningerne så lavt, at du umuligt kan slippe afsted med skuffe. Kom an, snestorm. Jeg er klar, gråvejr og sjap. Forårsforkølelser? Jamen, selvfølgelig – alt går an i marts.

I marts skal jeg

 • Ikke hade marts. I hvert fald ikke alt for meget.
 • Til London. Her er jeg jo sådan set allerede, men jeg skal nyde hele turen. London er vidunderlig, og jeg kommer her alt for sjældent, så når endelig det er, skal jeg suge det hele til mig.
 • Til Italien. Vi har omsider fået vores byggetilladelse, så nu skal vi i gang med vores store terrasseprojekt, og jeg glæder mig som et lille barn.
 • Besøge Falsled Kro. Min oldefar talte altid om Falsled, og nu vil jeg over og se dejligheden med mine egne øjne.
 • Skyde vandresæsonen i gang. Nok på den lidt forsigtige måde til at begynde med, for typisk er vi startet op, præcis hvor vi slap, med intet andet end en næserynken tilovers for ideen om, at konditionen måske ikke magisk er forblevet den samme henover hvileperioderne…
 • Indrette sommerhus. Uh, hvor jeg skal indrette sommerhus, og det bliver noget så sjovt!
 • Vente på John Little. Mere og mere utålmodigt, for terminsdatoen nærmer sig, og nøj, hvor jeg gerne snart vil møde ham. Han ser virkelig smuk, klog og elegant ud, og jeg er sikker på, at han bliver en fantastisk ven.

Hvad skal I lave i marts? Og har I mon et lige så anstrengt forhold til måneden som jeg? Er lidt bekymret for, om jeg står helt alene med min marts-afsky – men så kan jeg måske få nogen tips til, hvordan man kurerer den!

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Jette says:

  Jeg har det præcis sådan – eller har haft det sådan. Nu er jeg bare taknemmelig over at opleve marts igen.
  Men marts er sådan en midt-imellem-måned, som hverken er fugl eller fisk.
  Så jeg tænker at din måde at angribe den på, er genial. Skriv alle de dejlige ting ned, som man skal opleve i marts. Omend det nok er i et andet størrelsesforhold end dit.
  Vi skal nyde fødselsdage, hygge med gode venner, nyde gå-ture ved strand og skov på solskinsdage, have et rend af unge mennesker til festligheder, og så skal vi forhåbentlig nusse og kysse lille John!

  1. Alt godt tæller Og at du kan opleve endnu en marts hører til det helt store!!!

Comments are closed.