Søndags Snapshots

Nok ikke lige den nemmeste uge af alle, men den har budt på sine lyspunkter, som jeg omhyggeligt har samlet op, hvor jeg har fundet dem. For de har jo været der, imellem de lidt mere kedelige ting (tidligt op, i retten, hjem og falde bedøvet om, repeat). Eksempelvis er det jo helt vidunderligt at vi er gået over til vintertid, selvom det altid forvirrer mig en lille smule. Mørke vinteraftner er noget så hyggelige, når dagen går tidligt på hæld, og man kan tænde stearinlys og lave en kande te, som man langsomt kan sidde og nyde mens dagen svinder. Det der med tiden er frygteligt indviklet, og huskereglerne med havemøbler frem og tilbage roder jeg altid rundt i. Et af ugens lyspunkter er, at jeg ikke er kommet galt afsted med tiden i år.

img_7748

Jeg reddede mig en led infektion i Sydafrika, og kunne intet spise i flere dage. Penicillin er endnu et af ugens lyspunkter. Og skum-julemænd.

img_7632

Afrikas smukke, røde jord. Et herligt syn, der også hører ugen til, omend det var set fra et fly, der bragte mig hjem til kulden.

img_7746

Højtlæsning med barnevidunderbarnet. Noget aller-yndlings, både fordi det er nært og dejligt i sig selv, og fordi det bringer så skønne minder frem. Jeg mindes både da jeg kunne sidde og putte hele eftermiddage med mine små unger og en stak bøger – og endnu længere tilbage, da det var mig der puttede mig ind til min mor, og lyttede til de spændende historier.

img_7902

Lørdag aften – date night med koncert, og masser af søde farverige drinks. Endnu engang måtte den nye favorit-blazer holde for, og nu kan jeg føje et nyt punkt til listen over dens fortræffeligheder: hvis man, bare sådan som et tænkt eksempel, kommer til at spilde en lidt klistret alkoholblanding ned ad den, er den lige til at smide i vaskemaskinen bagefter. Totalt toppoint!

Næste uge kommer rigtig meget til at handle om mig, og det er jo En God Ting. Jeg skal fejres, skal jeg – på den omfattende måde. Ethvert år, jeg formår at holde mig i live, er grund til fest – så fest skal der være! I weekenden skal jeg oven i købet til Ystad Saltsjöbad, så der er nærmest tale om en uge uden ende på magien. Jeg håber I også får en fortryllende uge 🙂

Måske vil du også læse...