Søndags Snapshots med fastelavnsboller

fastelavnsboller

Okay, du ved, at du har haft en meget afslappet uge, når du lige pludselig ikke kan kende forskel på dagene, og tror lørdag er søndag! Jeg lavede første omgang Søndags Snapshots i går, i den faste overbevisning at det var søndag. Suk. Men ja; det har været en fredsommelig uge, på den mægtigt dejlige måde, med masser af latter, ro og eftertanke. Og nå ja, fastelavnsboller…

Vi fejrede svigerdatterens fødselsdag med at drage til byen i samlet flok. Det er sådan noget man gør, når man bor på landet; man tager til byen. Og nøj, hvor var det hyggeligt, ikke mindst fordi det (også) involverede fastelavnsboller. Er ellers umiddelbart mest fan af de gammeldags, lidt tunge gærboller med skønne krydderier og lifligt fyld, som jeg delte den perfekte opskrift på sidste år, men bagerens wienerbrødsagtige er nu heller ikke at foragte. Er nået op på 6 fastelavnsboller i ugens løb, og tænker at nappe endnu én i dag. Jeg kunne jo meget passende døbe den Søndag, og kalde det en tradition. Red: Det er gjort. Kan muligvis ramme 8 inden dagen er slut.

fastelavnsboller

Jeg har haft vidunderligt god tid hele ugen igennem. Intet tidspres, ingen stress – bare ren, uforfalsket hygge med glødende strikkepinde. For der er næsten ikke noget bedre. Koldt solskin ude, varm puttetid inde, og et skønt nørkleri mellem hænderne…

fastelavnsboller

Har blandt andet lavet Como huen i miniudgave til barnevidunderbarnet, som jeg glæder mig til at give hende senere i dag. Den er noget så fin og lyserød med en skøn pompon, og jeg har helt lyst til at strikke en til mig selv i samme farve. Jeg har i øvrigt opdateret opskriften herinde, så den nu også inkluderer en størrelse 6-8 år, og større børn vil uden videre kunne bruge en størrelse s.

Næste uge ser lovende ud. Den starter ligeså fredeligt som denne uge, og på torsdag tager vi så til London med vores nevø. Det glæder jeg mig helt ustyrligt til, fordi London…. Jeg håber vi alle får en pragtfuld uge, og synes egentlig bare vi skal vedtage, at foråret er kommet for at blive. Hører jeg nogen protester?

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Det kommer ingen protester fra meg i alle fall. Her er våren på plass akkurat nå og jeg elsker det. En tur til London kledd i sin vårpryd høres forlokkende ut.

    1. Så er det bare en aftale – foråret er kommet for at blive 🙂

  2. Årh, det lyder som en skøn uge – håber den kommende bliver ligeså rar. Fastelavnsbollerne er her jo også lidt endnu 😉

    1. Det har været en dejlig uge, og denne her er også startet godt. Og ja; heldigvis er fastelavnsbollerne her stadig…

Comments are closed.