Julen sig nærmer…

…og selvom sneen ikke dækker jorden helt endnu, så er det bestemt ikke for tidligt at begynde at overveje årets julegaver. Jeg mener, det er jo d. 24. i dag, og der er bare to korte måneder til Den Store Dag (hurra!!!). Det er ikke ret længe, i hvert fald ikke, hvis der er nogen som skal forkæles med hjemmegjorte julegaver! Jeg elsker at give hjemmelavede julegaver, selvom det helt ærligt ikke er noget, der er sket alt for ofte de senere år. Der er bare noget forunderligt dejligt ved at kunne give en helt særlig gave, som man har lagt arbejde og kærlighed i – og så spreder det også glæden over gavegivningen betragteligt ud, fordi man kan sidde og frydes i alle de timer, man bruger på at nørkle noget fint til dem, man holder af.

hjemmelavede julegaver

hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver strikkeskole

Fiftyfabulous vrimler med gode ideer til julegaver. Hvis jeg da, sådan i al beskedenhed, selv skal sige det. Til kvinderne i dit liv vil jeg foreslå sjaler, huer, sokker og sweatre – klik på billederne ovenfor, så kommer du direkte til opskrifterne.

hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver

Mændene kan også få huer og sweatre, eller du kan væbne dig med tålmodighed, for jeg sidder og roder med en opskrift på Perfekte Sokker Til Store Søde Fødder. Det er en gammel opskrift, som jeg har fået af min svigermor, som igen fik den af sin svigermor, og jeg skal bare lige strikke den igennem, så jeg er sikker på, at jeg helt har forstået den.

hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver

Hvis du er så heldig at have nogen skønne unger på din gaveliste, er der masser af strikkeopskrifter på både børne- og babytøj. Jeg tænker også, at de fine strikkede katte, Carla og Cajo, vil kunne vække glæde – især hvis de får en hyggelig bunke sweatre med, så de er godt klædt på.

hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver

Det kan være rigtig svært at finde på gaver til par. Hvad giver man manden og kvinden, som har alt? For det har de fleste af os jo… Lidt godt og selvgjort til hjemmet er et sikkert hit.

hjemmelavede julegaver hjemmelavede julegaver

Og så er der jo endelig hundene. De søde firbenede skal naturligvis også have julegaver, og dem der ikke bryder sig om en striktrøje, vil garanteret kunne bruge en hundekurv. De fleste hunde vil nok også sætte pris på en pude eller et tæppe, men personligt synes jeg måske, det er at gøre lige lidt vel meget ud af Fido (som bliver ligeså glad for et 10 kroners fleecetæppe fra Jysk…).

Plejer I at give hjemmelavede julegaver? Og skal I mon give nogen i år?

 

Måske vil du også læse...