Året der gik – 2017, del I

Sidste år lavede jeg et indlæg, hvor jeg så tilbage på året der gik. Det indlæg tog mig helt uforholdsmæssigt lang tid at lave, men til gengæld er jeg vendt tilbage til det mange gange i årets løb. Derfor har jeg besluttet at gøre det samme i år; opsummere året i billeder og oplevelser. På mange måder synes jeg også det hører nytåret til, det der med at skue tilbage, reflektere over det forgangne år, glædes én gang til over de gode ting, og tjekke om man har fået lært det man skulle af de triste.

Derfor tog jeg en dag ud af kalenderen til at kigge gamle billeder igennem, huske hvornår jeg gjorde hvad, og sortere i alle indtrykkene. Når jeg tænker tilbage på første halvdel af 2017, var det en tid der var tæt pakket med skønne oplevelser. Rejser i rigt mål, og masser af vandreture – for det var på det tidspunkt, vi opdagede glæden ved at sætte den ene fod foran den anden.

910ad7e4-f875-45d3-8ef4-a3d7f4ab09f6

Jeg lagde hårdt ud, med nytår på Mallorca, og Projekt Sund Januar. Puha. Fik heldigvis besøg af yngstesønnen og hans familie undervejs, så der kom en undskyldning for at slække lidt på tøjlerne 😉

Kom hjem fra Mallorca i slutningen af måneden, lige i tid til at fejre yngstesønnens fødselsdag, med fødselsdagseventyr og det hele.

d2fdf879-5c38-4232-a7f8-13a3936e0685

I februar var jeg hjemme i Danmark hele måneden! Mit hjem var sandet noget til efter 7 måneder på farten, så jeg gik til den med oprydning i både stort og småt. Der var dog også tid til at nyde snevejret og de skønne gåture med Fili, og det var også i februar jeg fik en ny veninde: søde Jeanette, som driver bloggen Voksenlivsstil. Naturligvis holdt jeg også både Valentins Dag og fastelavn, med lækkert bagværk (farvel, Sund Januar!) og tøndeslagning.

617bade4-1847-4a22-8459-b60a4403cb06

I marts fik jeg en ny grille: hiking. Det var festligt at samle udstyr, og for så vidt også festligt nok at prøve sig lidt frem, men uha hvor det ind imellem var koldt. Fik strikket en fantastisk islandsk sweater sammen, som kan holde hvem som helst varm hvor som helst. Efterhånden fik jeg udviklet så tilpas meget på det der vandrekoncept, at det blev til Gliking – og det var en God Ting!

Måneden bød også på en tur til Californien, hvor jeg delte mine tips til at håndtere jetlag, alt imens jeg nød gensynet med ældstesønnen (ham den slemme søn, som bor i Brasilien), fortalte om min ubehagelige stress-lyd, og fik suget lidt forår til mig.

Marts er ikke ligefrem min yndlingsmåned, men jeg prøvede virkelig at lære at holde af den, for eksempel ved at dokumentere alle de gode ting i en Måske-er-marts-ikke-SÅ-forfærdelig bog.

355a54f9-b40a-495b-a8aa-805794415b12

I april gik vi fra den ene yderlighed til den anden. Så meget for den buddhistiske middelvej…

På den ene side frøs vi r…. af på en storslået vandretur med lillebror og familie, og på den anden side (af jordkloden, haha) var vi ved at smelte væk i Rio de Janeiros efterår.

Vi (nok mest nogen af os) var overstrømmende lykkelige for vores nye hår, indtil katastrofen – intet mindre! – slog ned. Alt endte dog rimeligt for lokkerne 🙂

9a65770f-08ae-4773-b3e5-d9c85337d291

Maj var forår. Forår i Warszava, i Danmark og på Mallorca. Det var havearbejde og konfirmation, og en hel masse glæde. Mors Dag er jo for eksempel en fremragende opfindelse, som også falder i maj.

559fd536-b56d-4f2c-943b-8f1e9d663cce

Juni var vidunderskøn. Juni var midsommer og fantastiske oplevelser i Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon og Mallorca. Juni føltes på én gang langstrakt, som en perlekæde af drømmestunder, og som en hvirvelvind der strøg forbi.

Fortsættelse følger – meget mere 2017 i morgen.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Et riktig godt nytt år til deg og din fine familie.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

    1. Pia says:

      I lige måde, Ingrid!

Comments are closed.